Меню
Меню
  • Начало
  • Начини на плащане при онлайн поръчка

Начини на плащане при онлайн поръчка

Начини на плащане при онлайн поръчка

1) Наложен платеж – цената на поръчката се заплаща изцяло в брой в момента на доставката.

2) Банков превод - цената на поръчката се заплаща по банковата сметка на Доставчика. Доставчикът изпълнява доставката на поръчаните стоки след като плащането постъпи по банковата му сметка. 

3) Кредитна / Дебитна карта - стойността на направената поръчка се заплаща чрез виртуален ПОС терминал и едва след като транзакцията на плащането бъде потвърдена, Доставчикът изпълнява доставката на поръчаните стоки и услуги. 

4) ЛИЗИНГ 

  • Банка ДСК - национален телефон 0700 10 375 / *2375
  • TBI Bankнационален телефон 070017571 / *8242
  • Unicredit Bulbank- национален телефон 070018484 / *18484
  • БНП Париба Лични Финанси - национален телефон 0700 11 811

Важно!

  • Заявките към Банка ДСК могат да бъдат обработени както по електронен път, така и вербално, с възможност за лично подписване на изготвения договор за кредит на адреса посочен в поръчката.
  • Заявките към кредитна компания Уникредит се обработват изцяло по електронен път, информация се изпраща на посочения от клиента имейл адрес веднага след успешно направена поръчка, заявките се анулират автоматично, ако електронната форма на компанията не е завършена.
  • Заявките към кредитна компания BNP могат да бъдат обработени както по електронен път, така и вербално, с възможност за лично подписване на изготвения договор за кредит на адреса посочен в поръчката. 
  • Заявките към кредитна компания TBI се обработват вербално с възможност за лично подписване на изготвения договор на кредит на адреса посочен в поръчката.

При одобрение за покупка ще се свържем с вас за уточним детайлите по доставката.

Поръчката се доставя лично на лицето, което е кандидатствало за покупка (не се допуска приемането от роднина, приятел, и т.н.)

При приемането на пратката е необходимо да се легитимирате с лична карта.

При подписване на договор на адрес, е необходимо да предоставите на доставчика копие на вашата личната карта (снимана и от двете страни) и под копието да впишете собственоръчно "Вярно с оригинала" и да положите подпис (ако документа е сниман на два листа или от двете страни на един и същ е необходимо да впишете "Вярно с оригинала" и да положите подпис и от двете страни/копия).

Подписвате копието на договора за търговеца на посочените места и получавате продукта/продуктите заедно с вашето копие от сключеният договор.

Фактура на физическо лице (документ за покупка) се изпраща и по електронен път, в прикачен файл към писмото информиращо за предстояща доставка. 

Още информация

Всички плащания се извършват в български лева, независимо от вида на разплащане.

ПОЛЗВАТЕЛЯТ заплаща стойността по фактура на закупената стока, с включена цена за доставка.

Чрез доброволно избран метод за плащане ПОЛЗВАТЕЛЯТ извършва плащане към ТЪРГОВЕЦА за закупената онлайн стока.

В зависимост от избраният начин за плащане, ПОЛЗВАТЕЛЯТ получава съответната информация, касаеща плащането (данни за банково плащане, препратка към електронно терминално разплащане, инструкция за плащане на банкомат, инструкция за плащане на каса).

ВАЖНО!!! Съгласно чл.113, ал.4 от ЗДДС издаването на фактура или корекция по вече издадена фактура се извършва в срок до 5 (пет) календарни дни от датата на покупка. След изтичане на този срок Търговецът няма ангажименти за издаване на фактура или корекция по вече издадена фактура.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки