За поръчки и запитвания:

   0888 216 419

Меню
Меню
  • Начало
  • Мебели по проект от JOY Mebel

Мебели по проект от JOY Mebel

Искате мебели, които да носят вашият личен почерк и същевременно да са:

          👉 С интересен дизайн

          👉 Функционални

          👉 С високо качество

          👉 На изгодна цена

Искате мебели, които:

          👉 Да пасват идеално на помещението

          👉 Да са едновременно красиви и уютни

          👉 Да ви радват и вдъхновяват всеки ден

Свържете се с нас и ни споделете своите идеи, а ние ще изготвим за вас ИНДИВИДУАЛЕН ПРОЕКТ за обзавеждане, който да отговори на вашите желания.

1. Връзка с нас

Можете да се свържете с нас по всяко време на email: [email protected]. Ние ще се свържем с вас в най-кратък срок, за да започнем заедно да творим мечтаните мебели.

Всяка поръчка при нас започва с БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ, при която се изслушва желанието на клиента и се набелязват рамките на бюджета, в който трябва да се вместим.

2. Проектиране 

Нашите опитни проектанти ще превърнат неясните идеи в конкретен и прецизен ПРОЕКТ, съобразявайки се с вашия уникален вкус и предпочитания, без да забравят удобството и функционалността.

Нашата работа като специалисти, е да разберем от какво имате нужда и какво харесвате, и да ви помогнем да осъществите вашите идеи. Връзката между дизайнер и клиент е от изключително важно значение при този процес. За да можем да постигнем желания резултат е важно да ни опишете добре това, което си представяте и искате да получите. Можете също да ни покажете снимки на модели, които харесвате, скици, или проекти, по които искате да направите промени.

След като обсъдим всички детайли за разположения, функционалности, предпочитани цветове, материали, механизми, комбинации, стил на изпълнение, проектантът ни ще превърне идеите ви в ПРОЕКТ ЗА ОБЗАВЕЖДАНЕ, изработен специално за вас и съобразен с вашия бюджет.

Това ви ГАРАНТИРА, че няма да ви се наложи да плащате нищо допълнително, тъй като всеки детайл на проекта е договорен предварително.

Офертата се изготвя напълно безплатно. След одобрение на проекта и ценовата оферта, ще преминем към ИЗРАБОТКАТА НА ВАШИТЕ МЕБЕЛИ.

3. Размери

В зависимост от спецификата на проекта, може да е необходим оглед и взимане на размери на място, преди да се пристъпи към производството на мебелите. Целта е да се осигури точното изпълнение на всеки детайл.

Според вашият проект, ще ви изготвим и схема за изводи на ВИК и ел. разпределение. 3D визуализация се изготвя при финално одобрени проекти, по желание на клиента.

4. Производство 

По одобрения проект ще произведем мебелите в предварително договорения срок.​

При производството на нашите проекти използваме модерни производствени технологии и материали от реномирани европейски производители с гаранция за качество. В резултат получавате завършени МЕБЕЛИ ОТ НАЙ-ВИСОК КЛАС.

5. Доставка и монтаж

Готовите мебели ще бъдат доставени и прецизно монтирани от нашите монтажници.

Препоръчваме МОНТАЖЪТ на поръчаните от Вас мебели по индивидуален проект да бъде извършен от наши специалисти. Ако желаете тази услуга от наша страна, Вие ще получите гаранция за качествено изпълнение в завършен вид.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки